Kiviteräskaton pesu ja maalaus

Kiviteräskaton huoltotyöt, pesut ja maalaukset.

Kiviteräskaton pesu ja maalaus

Pidä hyvä huoli katostasi tilaamalla kotisi kiviteräskatolle pelkkä pesu, tai pesu ja maalaus kokeneelta ammattilaiselta.

Kiviteräskatteita ovat Suomessa esimerkiksi Decra katto ja Älvsby taloissa käytetty aaltokuvioinen kiviteräskate.

Kun peset kiviteräskaton säännöllisesti ja maalaat sen aina tarvittaessa: 

  • Pidät kattosi siistin näköisenä
  • Suojaat pintaa säävaihteluilta
  • Pidennät kattosi kestävyyttä ja käyttöikää

Ota yhteyttä!

Palvelusivun lomake

Kiviteräskaton pesu

Kiviteräskaton pesu on tehokas tapa ylläpitää ja parantaa katon ulkonäköä sekä pidentää sen käyttöikää. Kiviteräs on altis sammaleiden, levien ja muiden epäpuhtauksien kerääntymiselle, mikä voi johtaa katon vaurioitumiseen ajan myötä.

Pesemällä kiviteräskaton säännöllisesti voidaan poistaa lika ja estää kasvuston leviäminen. Käytämme erityisesti kiviteräskatoille suunniteltuja pesuaineita, jotka ovat tehokkaita mutta samalla ympäristöystävällisiä. Pesuvaihe tehdään pienemmällä paineella, ettei pinnan kivirouhe irtoa.

Ammattitaitoiset tiimimme huolehtivat katon pesusta turvallisesti ja tarkasti, välttäen mahdolliset vauriot. Kiviteräskaton pesu ei ainoastaan paranna kiinteistön ulkonäköä vaan myös suojaa kattoasi pitkällä tähtäimellä.

Kiviteräskaton pesu ja maalaus

Kiviteräskaton pesu ja maalaus ovat olennaisia toimenpiteitä, jotka lisäävät katon kestävyyttä ja ulkonäköä.

Pesemällä poistetaan sammaleet, levät ja liat, jotka voivat vaurioittaa kattoa ajan myötä. Sen jälkeen ammattitaitoiset tiimimme valitsevat kiviteräskatoille sopivan maalin, joka suojaa pintaa säävaihteluilta ja estää korroosiota.

Maalauksen avulla voidaan myös antaa kiviteräskatolle uusi, raikas ilme. Koko prosessi pidentää katon elinkaarta ja säästää pitkällä aikavälillä korjauskustannuksissa. Takaamme laadukkaan palvelun, turvallisen työskentelyn ja kestävän lopputuloksen, joka tekee kiviteräskatostasi paitsi suojatun myös visuaalisesti houkuttelevan.

Tarvitsetko apua kiviteräskaton pesuun ja maalaukseen?

Jättäisitkö kiviteräskaton pesu- ja maalaustyöt mieluummin ammattilaiselle? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, niin jutellaan miten voimme auttaa!

Ota yhteyttä!

Palvelusivun lomake