Aidan rakennus ja maalaus

Aitojen rakennus- ja maalaustyöt vaivattomasti.

Aidan rakennus ammattilaiselta

Kunnollinen aita erottaa pihapiirin tai tontin omaksi kokonaisuudekseen. Aita toimii esimerkiksi näköesteenä ja vähentää ulkopuolelta tulevan melun määrää. Aidat ovatkin suosittuja esimerkiksi alueilla, joissa pihan ympäristössä on paljon liikennettä, ohikulkijoita ja elämää.  

Aita voi olla myös esteettinen valinta, sillä sen avulla moni piha saa uuden ilmeen. Aidatulla alueella, pihalla tai tontilla myös lasten ja lemmikkien voi antaa telmiä vapaammin.  

Meiltä saat monipuoliset ja luotettavat palvelut aidan rakennustöihin. Toteutamme juuri sinun pihaasi ja tarpeisiisi sopivan aidan, josta on hyötyä ja iloa pitkään.

Ota yhteyttä!

Palvelusivun lomake

Aidan maalaukset ja huoltomaalaukset

Kaipaako pihasi uusi aita maalikerrosta suojakseen tai onko vanhan aitasi maalikerros pahasti rapistunut?  

Meiltä tilaat aitojen maalaukset ja huoltomaalaukset vaivattomasti. Olemme paikallinen toimija, jolla on pitkä kokemus kaikenlaisista maalaustöistä. 

Maalaamme uudet sekä vanhat aidat koosta ja kunnosta riippumatta aina huolellisella ammattitaidolla.  

Miksi aita kannattaa maalata?

Jos hankit pihallesi tyylikkään aidan, haluat luultavasti myös pitää sen ehjänä ja tyylikkäänä. Ehjä maalipinta suojaa puuaitaa lahoamiselta ja metalliaitaa ruostumiselta ja pidentää näin sen käyttöikää. 

Kun vanha maalipinta alkaa hilseillä tai näyttää muita ilmeisiä kulumisen merkkejä, on aika maalata aita uudestaan. 

Aidan maalaus on tärkeää myös ulkonäön kannalta, sillä kaunis aita tuo pihaan ryhdikkyyttä ja persoonallisuutta. Kauniiksi maalattu ja hyvin huollettu aita myös sietää paremmin Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. 

Meiltä saat parasta pihallesi! 

Kaipaatko apua aidan rakennuksessa tai maalauksessa?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella niin jutellaan miten voimme auttaa!

Ota yhteyttä!

Palvelusivun lomake